Wednesday, June 24, 2009

Durum Raporu

Okulumun 17 haziran pazartesi günü bitmiş olması gerekmekteydi. Amma velakin beni çok seven hocalarım bırakmadılar peşimi, baccal noooooluuurrr kal bizleeee.... noooluoooğğğğrrrrrr diye inlediler arkamdan, bi de final notuma 51 verdiler tam oldu.

Ardını döveyim ben öyle öğretmenin, babası olayım böyle fakültenin. Sen aylarca kapaklan projenin üstüne, alakalı alakasız herkesle meşgul ol, bir de bu arada işi bitirmeye çalış, gelene bak: 51...

Doğal olarak uykuların kaçması, sakinleştiriciler vs vs. Anlayacağın benim bu okulum bir sene daha uzadı. Bir yerde de ulan uzasın işte, her yan kriz iş bulmak zor diyorum kendi kendime... Portfolyomla ilgilenirim, bi de site patlatırım kendime... oh deyme keyfime! Tabi bunu gel anlat benim meclise... Anlat anlat dilimde tüy bitti, bu ibneler beni bıraktıklarına göre notlarını da değiştirmeyecekler, ne diye uğraşayım diyorum, "Eşşek hoşaftan ne anlar?" diye soruyorum; gel gör ki anlayışlı çıkan bir insan evladı daha yok etrafımda. Yok efendim savaşmaktan kaçıyorsun, uğraşmıyorsun bilmemne. Yahu;
üç ay götümden ter damladı, bütün herkes de bunu gördü. Adamlar öğretmen değil hoca değil tüccar, elbet bırakacaklar beni... 4000$ para az mı be, şahane sakal. Baklava + Rus + Hamam, bir de üstüne para kalır.

Kısacası, ben böyle kaderin taaaaaaa... Sakınacağım birşey yok, basarım buraya resimleri de. Hem hep yazı hep yazı nereye kadar. Kaç hafta oldu şuraya bir tespit yazamadım, resim koyamadım birşey yapamadım.

Sıcak g.tünüzden ter olarak damlarken beni okuyan 15 kişiye özenle selamlar; aranıza döndüm.

2 comments:

qp said...

ha illa follower olunacak

Baccal said...

höhe :D